Stress på arbejdspladsen

1 ud af 5 oplever stress dagligt

Stress er en meget personlig oplevelse og handler ofte om, hvordan vores ressourcer balancerer med de krav, vi står overfor – både på arbejdet og i privatlivet. Hvis dine kolleger er under påvirkning af stress, bliver det vanskeligt at opnå andre sundheds- og trivselsmål på arbejdspladsen.

Heldigvis er der rigtig meget arbejdspladsen og du selv kan gøre, for at (gen)finde balancen.

Ved at øge bevidstheden om stress og give medarbejdere og ledere de rette værktøjer, kan vi sammen tage de første skridt mod endnu bedre arbejdskultur.

Skal jeg facilitere processen?

Stress kan føre til total udbrændthed
Stress kan føre til total udbrændthed

Styrk kulturen med fokus på stressforebyggelse

Vi reagerer alle forskelligt på stress og forskellige stressfyldte situationer. Man kan ikke nødvendigvis se på en medarbejder eller kollega, om vedkommende er stresset. Derfor er det vigtigt at vi skaber en kultur hvor vi åbent kan snakke om stress og yde omsorg for os selv og hinanden.

Vi kan godt tåle stress - kortvarigt. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand som vi drager god gavn af når vi gerne vil performe og tingene går stærkt. Men der skal både være tid til at være stresset og tid til at stresse af igen. En balance vi bliver dårligere og dårligere til i vores travle hverdag.

Jeg tilbyder workshops og foredrag, der giver jer praktiske værktøjer til at håndtere stress og skabe en kultur, hvor trivsel er en naturlig del af hverdagen.

Workshop om stress
Workshop om stress
Stress trappe
Stress trappe

Symptomer på stress

Kan du spotte stress hos din kollega - eller dig selv?

Ved at kende tegnene tidligt, kan du tage handling, før stressen eskalerer. Stresstrappen er et effektivt værktøj til at identificere, hvor du eller dine kolleger befinder sig på stressskalaen.

Stresstrappen er et af flere værktøjer som jeg gerne vil præsentere jer for på min workshop.

Du kan booke mig lige her

Nøglen til trivsel og fastholdelse

Vores evne til at håndtere stress og vores behov for afstresning ændrer sig naturligt gennem livet. Det kan skabe behov for justeringer i de opgaver, man løser i virksomheden, eller i de personalegoder, den enkelte finder mest værdifulde.

Hvis I i virksomheden ikke formår at tilpasse opgaver, arbejdstider og arbejdets rytme til medarbejdernes skiftende behov, kan det i sidste ende føre til stresssygemeldinger eller øget jobskifte.

Book mig til et møde, hvor jeg hjælper jeg hjælper jer med at integrere stressforebyggelse i jeres daglige praksis – så I kan fortsætte med at fastholde jeres dygtige medarbejdere og sikre deres trivsel.

Glade medarbejdere også sidst i karrieren
Glade medarbejdere også sidst i karrieren
Fælles om stress forebyggelse
Fælles om stress forebyggelse

Sygemeldt med stress

Når en medarbejder bliver ramt af stress, påvirker det hele teamet. Men det er også en mulighed for at tage et skridt tilbage og fokusere på forebyggelse. Ved at øge jeres samlede viden om stress kan I fremover støtte hinanden bedre og skabe en sund balance på arbejdspladsen.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan styrke jeres fælles forståelse for stress, så I er rustet til at tackle fremtidige udfordringer sammen.